Kolay Bİftek yapımı

Kolay Biftek Yapımı

Malum dolar aldı başını gidiyor e tabi böyle olunca etin kilosu 36-65TL civarında uçuyor. Ayda yılda evimize bir kırmızı et girince değerlendirmemek olmazdı.Biftek pişirme yolları çok fazla olmakla beraber en kolayı tabi ki tavada yağda pişirmektir,tabi belli başlı püf noktalarına uyarsak yumuşak ve lezzetli olacaktır.
Bugün size kolay biftek yemeğinin tarifini vereceğim. Tarif benden yapması ve yemesi sizden :)

NOT: Eti bildiğiniz,güvendiğiniz yerlerden almayı unutmayın.
Tavada Kolay Biftek 

Malzemeler

  • 5 Parça biftek 
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Kekik
  • Pul biber
  • İsteğe göre  karabiber 
Hazırlanışı
  • İlk önce tavayı ısıtın. Yağı tavanı kaplayacak şekilde ekleyin.
  • Daha sonra tuz,kekik ve pul biberle harmanladığımız biftekleri tavaya alın.
  • 20 dk boyunca biftekleri çevirerek kızartıyoruz ki tavaya yapışmasın.
  • Pişen bifteklerimizi tavadan alıp beraberinde kızartığımız biber ve patates kızartmasıyla servis edebilirsiniz. 
AFİYET OLSUN 





Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *